Filene dine er dine.
Redigeringen kjører i nettleseren din med WebAssembly, uten tur-retur til serveren. AI-en behandler faktisk dokumentet ditt — sikkert og bare for å svare deg — men vi publiserer, deler eller bruker det aldri til trening. Bare det du lagrer, synkroniseres til skyen. Den eneste som ser filen din, er deg.